sofa (1)

Polno opremljeno

bedroom

2 spalnici

team

5 oseb

kitchen

Kuhinja

 
shower (1)

Kopalnica s tušem

balcony

Balkon

roof

Galerija

APARTMA S POGLEDOM NA GORE

Opis apartmaja


Velikost: 72 m2
Sprejme do: 5 oseb
Dodatno: otrok do 3. leta v otroški posteljici
Dodatno ležišče: ne

IMG_7511

IMG_7530

Apartma s pogledom na gore se nahaja v prvem nadstropju Hiše na soncu. Osrednji prostor, kjer se nahajajo kuhinja, jedilnica ter dnevni prostor, razsvetljuje steklena streha, skozi katero vidite čudovito okolico.

Apartma ima 2 spalnici, kotiček za počivanje in kopalnico s tušem. V spalnicah lahko spi pet oseb. Kuhinja je dobro opremljena z vsem, kar potrebujete za pripravo obroka, tudi z osnovnimi živili.

Spalnica 1


Udobna spalnica za dve osebi, v kateri je postelja dimenzije 160 x 200 cm, ob postelji je na vsaki strani vtičnica in stikalo za luč. Prostor je tudi za otroško posteljico. Sveža posteljnina in brisače vas čakajo ob prihodu. Dodatno gretje z IR panelom.


Spalnica 2


Udobna spalnica, v kateri lahko spijo tri osebe. Postelja za dva je dimenzije 160 x 200 cm, postelja za eno osebo pa 80 x 200 cm. Ob večji postelji je na vsaki strani vtičnica in stikalo za luč. Sveža posteljnina in brisače vas čakajo ob prihodu. Dodatno gretje z IR panelom.


Kuhinja in bivalni prostor


Kuhinja je opremljena z vsem, kar potrebujete za pripravo obroka. V bivalnem prostoru je na voljo kamin, ki ogreje celoten osrednji prostor. Izjemen pogled in občutek bivanja pa nudi steklena površina v strehi.


Kopalnica


Majhna, pa vendar dovolj velika kopalnica s tušem in wc-jem.


Galerija


Prostor za druženje, igranje ali samo počitek po čudovitem dnevu.


Koledar zasedenosti

Rezervacijski obrazec

Pravila odpovedi rezervacije:

Gost lahko brezplačno odpove do 14 dni pred prihodom. Gostu bo zaračunan znesek v višini 100 % skupne cene, če odpove v 14 dneh pred prihodom. V primeru neprihoda bo gostu zaračunano 100 % skupne cene. V kolikor gost rezervira 14 dni pred prihodom, je odpovedni rok 5 dni.

 

Imate še kakšno dodatno vprašanje?

Kontaktirajte nas!