APARTMA Z DVEMA SPALNICAMA

Opis apartmaja


Velikost: 57 m2
Sprejme do: 5 oseb
Dodatno: otrok do 3. leta v otroški posteljici
Dodatno ležišče: ne

IMG_7394

IMG_7423

Apartma se nahaja v pritličju Hiše na soncu in omogoča bivanje največ petim osebam. Velik osrednji prostor z udobnim kavčem in stoli za počivanje omogoča prijetno bivanje ob kaminu ter igranje družabnih iger. Kuhinja je priročna in ponuja vse, kar potrebujete za pripravo obroka. Ne skrbite za olje, kis, sol in začimbe, vse to je na voljo v apartmaju.

Spalnica 1


Udobna spalnica za dve osebi, v kateri je postelja dimenzije 160 x 200 cm. Ob postelji je na vsaki strani vtičnica in stikalo za luč. Prostor je tudi za otroško posteljico. Sveža posteljnina in brisače vas čakajo ob prihodu. Dodatno gretje z IR panelom.


Spalnica 2


Udobna spalnica za dve osebi, v kateri je postelja dimenzije 160 x 200 cm. Ob postelji je na vsaki strani vtičnica in stikalo za luč. Sveža posteljnina in brisače vas čakajo ob prihodu. Dodatno gretje z IR panelom.


Kuhinja in bivalni prostor


Kuhinja je opremljena z vsem, kar potrebujete za pripravo obroka. V bivalnem prostoru je na voljo kamin, ki ogreje celoten osrednji prostor in kuhinjo. Kavč predstavlja peto ležišče.


Kopalnica


Majhna, pa vendar dovolj velika kopalnica s tušem, wc-jem in prezračevanjem.


Terasa


Prostor za druženje ali samo počitek po čudovitem dnevu.


Koledar zasedenosti

Rezervacijski obrazec

Pravila odpovedi rezervacije:

Gost lahko brezplačno odpove do 14 dni pred prihodom. Gostu bo zaračunan znesek v višini 100 % skupne cene, če odpove v 14 dneh pred prihodom. V primeru neprihoda bo gostu zaračunano 100 % skupne cene. V kolikor gost rezervira 14 dni pred prihodom, je odpovedni rok 5 dni.

 

Imate še kakšno dodatno vprašanje?

Kontaktirajte nas!